Referencer

DuMilde  · Eva & Claudi · Randers FC · SR Food ·Sparekassen Vendsyssel· Randers kommune ·  Danwear/Windfield · Munchholm · Randers Kammerorkester · Djurslands Bank  ·  Risskov Rejser ·  BUCHS · Overgaard Agro · Reklamestuen · Carl J. Nielsen & Søn A/S ·  Madservice Kronjylland · Galets · Handelsbanken  ·Fårup Beton Industri · Lübech Living · DVI Energi · Odsherred kommune · Randers Vacuum Plast · Tandlægerne Hafniahus · Mediegruppen · Mølballe · Viking Genetics · Bloddonorerne i Danmark · Favrskov sundhedscenter · Dan Dryer · Dansk Revision · John Drejer A/S · Holst Shipping · Kathrine Andersen Chokolade · Kildeberg · JS Danmark · Kromann Coaching ·  Kagekassen · LadyWalk · Randers Bibliotek · Sundfamilie · Rasmussen Living · Vandmiljø Randers · Centerlak ·  Sønderby Legal · Stokvad · Thomsen Fysioterapi · Lejre kommune  · Rødovre Kommune · Odsherred Kommune · Estron · Bundgaard Byg · Naturpark Randers Fjord · Ret & Råd – Grønbæk & Huuse · Limo labels ·  Sydthy kur – og svømmebad · Bylindgren ·Jyden Workwear · Floofers · Salinas Slik · Help PR og kommunikation · EMVI · Estron ·

Udtalelser fra kunder:

Karin Rask Johansen/ kommunikationsansvarlig Djurslands Bank:
“Jeg har hyret Pernille til mange opgaver efterhånden og er altid meget tilfreds. Pernille er yderst fleksibel, hurtig, nem at arbejde sammen med – og rigtig kreativ. Vi er i Djurslands Bank super tilfredse med projektet med de “små mennesker”, som giver både kant og et lokalt præg til de filialer, som har billederne til at hænge. Vil til enhver tid anbefale Pernille.”

Henrik Dahl/HD-Netværk:
”Jeg har haft mange fotografer inde i min sfære gennem tiden, Pernille ligger øverst på min hitliste. De fleste fotografer kan rette et billede med hjælp af photoshop, selvom grundmaterialet er elendigt. Pernilles grundmateriale kræver kun finpudsning. Det bedste af det hele er, at Pernilles repertoire er meget bredt, og hun tilbyder ydelser, som jeg ikke har set andetsteds. Bedst af alt er, at hun ikke bare er teknikker, men en initiativrig sparringspartner, der møder velforberedt op til opgaverne”.

“Maria Feltendal/Reklamestuen:
Har gennem de sidste 12 år brugt Pernille til både mine opgaver i Reklamestuen – men også privat. Pernille er inspirerende, skarp, iderig og formår at skabe en god og rolig atmosfære, hvis det er det. der er brug for, eller en dynamisk og energifuld atmosfære, hvis det er det, der er brug for – både i studie og on location.
Mine aller varmeste anbefalinger”

Susanne Fros Lübech/ Lübech Living:
“Vi har i Lübech Living brugt Pernille til fotografering af vores produkter både i studie og på locations de sidste 8 år. Selvom Pernille ikke er i vores nærområde bliver vi ved med at vende tilbage, da Pernille tager nogle fantastiske billeder for os. Vi vil klart anbefale Pernille og hendes studio produkt fotos er virkelige gode mht. lys og nemme at arbejde med efterfølgende. Så 5 stjerner ud af 5 fra os. 2

Henrik Kjær/Muncholm:
“Jeg var enormt glad for at have besøg af en professionel fotograf som Pernille. Hun var rundt i hele virksomheden for at tage de fotos, som jeg har kunnet bruge til website, sociale medier, brochure etc. – følg dette link og se nogle af Pernilles fotos her i vores nye brochure ”Trapezplader i stål og aluminium” 

Jeg vil helt sikker anbefale Pernille og bruge hende som fotograf i fremtiden.”

Kristian Fredslund Andersen/RANDERS FC:
“Pernilles smittende humør og kreative lune er en fornøjelse, og vi har i Randers FC haft stor glæde af Pernilles hjælp til portrætter, produktbilleder, magasinbilleder og meget andet, som hun har løst for os. De bedste anbefalinger herfra ”

Jens Sørensen/marketingansvarlig Randers Bibliotek:
“Jeg har ved flere lejligheder brugt Pernille til fotoopgaver – dels af specifikke opstillinger og dels af diverse profilbilleder af vores rum og de besøgende. Det har altid været en fornøjelse at arbejde med Pernille. Hun fanger opgavens formål sublimt og byder selv ind med kreative og elegante løsninger, der er med til at løfte vores markedsføring til nye niveauer. Samtidig sørger Pernille for, at vi får netop den profil, som vi ønsker med vores visuelle identitet. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Pernille – prøv det. Det betaler sig!”

Dorte Brix/by Brix:
“Jeg har som grafiker og model haft et samarbejde med Pernille gennem de sidste 8 år. Pernille er en super dygtig fotograf, det gælder både til model- og produktfotos. Hun har fokus på at levere et godt og professionelt resultat og er altid åben for nye ideer. Der er altid en sjov og hyggelig atmosfære i studiet og Pernille besidder en fantastisk portion humor. De bedste anbefalinger herfra.
Dorte Brix/ Indehaver hos ByBrix”

Eline Erdslev/marketing og kommunikation:
“Jeg har arbejdet sammen med Pernille, på flere spændende foto-projekter. Jeg nød godt af Pernilles øje for detaljen og hun er utrolig dygtig til at samle det i en rød tråd og samtidig finde mine ønsker frem.

Visuelt leverer hun bare nogle skarpe og lækre færdigbearbejdede billeder og jeg vil til enhver tid anbefale Pernille som fotograf og samarbejdspartner.”

Jens Enevold Kristensen/Business Randers:
“Vi har hos Erhverv Randers brugt Pernille som fotograf. Pernille er utrolig professionel, kreativ og nem at samarbejde med. Jeg kan give Pernille mine varmeste anbefalinger.”

Tanja Damsgaard Ask/Viking Genetics:
“Pernille er superdygtig og tager fantastiske billeder. Vi har benyttet hende til profilbilleder af medarbejdere til vores hjemmeside og hum formår at få det udtryk som vi ønsker. De bedste anbefalinger herfra. ”

Jan Houmann Mortensen/STOKVAD:
“Stokvad Rådgivende Ingeniør bruger Pernille Bering til at udføre fotoopgaver af vores byggeprojekter. Det vores erfaring er at Pernille altid levere professionelle billeder med et tvist der gør at man bliver fanget af dem. Pernille udviser altid professionalisme og er meget dedikeret sit arbejde, og derfor levere hun altid et fremragende resultat til den aftalte pris. Jeg vil uden tvivl benytte Pernille Bering igen til fremtidige fotoopgaver og jeg kan på det varmeste anbefale Pernille Bering til løsning af professionelle opgaver.”

Henrik Christensen/Kildeberg:
“Vi har flere gange arbejdet sammen med Pernille i forbindelse med brochure materiale og hjemmeside.
Jeg oplever en yderst professionel samarbejdspartner med gode ideer og kreativitet.
Jeg kan varmt anbefale Pernille til andre.”

Kiss Jønsson-KissArt:
“I forbindelse med mit 10 års jubilæum ønskede jeg nye profilbilleder til bl.a. hjemmeside, presse, Facebook, LinkedIN mv. Derfor kontaktede jeg Pernille Berring for en fotoaftale. Jeg fandt Pernille meget professionel i sin tilgang til opgaven. Hun fandt hurtig ud af hvad jeg ønskede og havde også selv forslag til opstilling mv.
Kvaliteten var som ventet selvfølgelig helt i top, så jeg kan kun anbefale Berring Foto, hvis man ønsker gode billeder til et hvert formål!”

Pia Højlund Juul – Galets:
“GALETS sælger smykker – smykker er som udgangspunkt ikke levende motiver.
Pernille, fra Bering Foto har været med siden GALETS startede og vi har på ingen måde fortrudt dette samarbejde.
Pernille formår, at gøre smykkerne levende. At få smykkerne placeret/opstillet lige præcis så de tager sig levende og bedst ud – det formår Pernille.  Pernille har endvidere den unikke evne, at hun kan se hvad jeg tænker mht billedernes stil.
At alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt, er naturligvis også et stort plus

Alt i alt, så mine bedste anbefalinger til Bering Foto.”

John Aarsøe – Aros kommunikation:
“Vores kommunikationsbureau har anvendt Pernille Bering og Bering Foto til en række forskelligartede fotoopgaver, og vi har altid været yderst tilfredse med resultatet. Kvalitetsmæssigt, tidsmæssigt og prismæssigt.
Vi anbefaler gerne andre at bruge Pernille som fotograf.”

Helle Pasgaaard/Eniig – Lys i Afrika:
“I februar 2012 rejste jeg til Uganda – med Pernille som fotograf. Formålet var at følge og dokumentere Energi Nords Lys i Afrika projekt. For Pernille var det anden gang, hun fik denne opgave. Jeg skrev dagbog på turen, hvori jeg bl.a. – og med rette – har skrevet

‘Jeg er glad for, at Pernille har taget så mange billeder og video fra disse besøg. Hun er virkelig god til at komme i kontakt med folk, så de rigtige billeder bliver taget. Jeg ved allerede nu, at jeg får så meget godt materiale med hjem, som vil kunne fortælle historien.’

Pernille, det var en fornøjelse og berigelse at have dig med på turen! 🙂 ”

Lars Reinholt- teksforfatter/konceptudvikler:“Hos Corbiz begyndte vi med at lade Pernille tage billeder til nogle magasinartikler. Og det blev vi ved med. Hun leverer gode billeder – også af fødevarer i miljøer. Pernille kan arbejde ud fra en løs briefing og selv tænke videre i situationen og billederne.

Blandt andet derfor var det også Pernille, vi sendte af sted, da vi til ”Lys i Afrika” skulle bruge billeder af mennesker og uddeling af solcellelamper langt ude på landet i Uganda.”

Jacob Lange – Lange PR:
“Pernille leverer varen, gi’r kreative input til billederne, er sød at arbejde sammen med og afleverer, måske vigtigst af alt, til tiden.”

John Nielsen – Nielco IT:
“Pernille Bering har leveret professionelle profilbilleder som fotograf for mit firma. Lige fra første kontakt til det udførte arbejde, udviste Pernille en enestående professionalisme og dedikation til løsning af opgaven.
De fremviste faglige referencer og den indledende kommunikation med Pernille var meget overbevisende. En helt igennem tilfredsstillende oplevelse og et outstanding resultat. Jeg vil ikke tøve med at benytte Pernille Bering igen til fremtidige opgaver. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille Bering til løsning af professionelle fotoopgaver.”