OM

Jeg er professionel reklamefotograf og uddannet i 1992 og har en bred baggrund indenfor fotograf. Mit hjerte banker for fotografiet uanset om det er mad,-mode/livsstil, image, portræt, produkt, packshot, dronefotografering, cinemagraphics, rejse eller reklamefotografi. For mig er det vigtigt at kunne hjælpe mine kunder med at sælge netop deres unikke produkt, brand eller få dem til at skille sig ud i mængden. Derfor kan jeg også bedste lide når jeg bliver inddraget allerede i ide’ fasen. På den måde kan jeg være med til at vejlede min kunde i hvordan de får det bedste resultat og at billederne blive en integreret del af deres design og ikke et påhæng.

Med et fotostudie på 277 kvm og 8 en loftshøjde på 8 m, samt en stor port har jeg mulighed for at varetage fotoopgaver, der kræver meget plads. Studiet byder også på et område med dagslys og der kan laves forskellige set-ups i studiet. Fotostudiet er placeret tæt på E45 så man har nem adgang uanset hvor man kommer fra.

Jeg arbejder i hele landet og mit fotografi har også flere gange bragt mig til Uganda, som har en speciel plads i mit hjerte.

Når du har brug for en professionel fotograf med øje for kvalitet og æstetik i billederne, uanset om det er fotografering i forbindelse med reklame, produkter, mad, mode, drone, packshot, cinemagraphics, reportage, livsstil og portræt – så er jeg lige her!

Kvalitet, professionalisme, æstetik, humor og ikke mindst godt håndværk er nøgleordene i Bering Foto.