Referencer

DuMilde  · Eva & Claudi · Randers FC · SR Food ·Sparekassen Vendsyssel· Randers kommune ·  Danwear/Windfield · Munchholm · Randers Kammerorkester · Djurslands Bank  ·  Risskov Rejser ·  BUCHS · Overgaard Agro · Reklamestuen · Carl J. Nielsen & Søn A/S ·  Madservice Kronjylland · Galets · Handelsbanken  ·Fårup Beton Industri · Lübech Living · DVI Energi · Odsherred kommune · Randers Vacuum Plast · Tandlægerne Hafniahus · Mediegruppen · Mølballe · Viking Genetics · Bloddonorerne i Danmark · Favrskov sundhedscenter · Dan Dryer · Dansk Revision · John Drejer A/S · Holst Shipping · Kathrine Andersen Chokoloade · Kildeberg · JS Danmark · Kromann Coaching ·  Kagekassen · LadyWalk · Randers Bibliotek · Sundfamilie · Rasmussen Living · Vandmiljø Randers · Centerlak ·  Sønderby Legal · Stokvad · Thomsen Fysioterapi · Lejre kommune  · Rødovre Kommune · Odsherred Kommune · Estron · Bundgaard Byg · Naturpark Randers Fjord · Ret & Råd – Grønbæk & Huuse · Limo labels ·  Sydthy kur – og svømmebad

Udtalelser fra kunder:

Jan Houmann Mortensen/STOKVAD:
Stokvad Rådgivende Ingeniør bruger Pernille Bering til at udføre fotoopgaver af vores byggeprojekter. Det vores erfaring er at Pernille altid levere professionelle billeder med et tvist der gør at man bliver fanget af dem. Pernille udviser altid professionalisme og er meget dedikeret sit arbejde, og derfor levere hun altid et fremragende resultat til den aftalte pris. Jeg vil uden tvivl benytte Pernille Bering igen til fremtidige fotoopgaver og jeg kan på det varmeste anbefale Pernille Bering til løsning af professionelle opgaver.

Henrik Christensen/Kildeberg: 
Vi har flere gange arbejdet sammen med Pernille i forbindelse med brochure materiale og hjemmeside.
Jeg oplever en yderst professionel samarbejdspartner med gode ideer og kreativitet.
Jeg kan varmt anbefale Pernille til andre.
www.kildeberg.com

Kiss Jønsson-KissArt:

I forbindelse med mit 10 års jubilæum ønskede jeg nye profilbilleder til bl.a. hjemmeside, presse, Facebook, LinkedIN mv. Derfor kontaktede jeg Pernille Berring for en fotoaftale. Jeg fandt Pernille meget professionel i sin tilgang til opgaven. Hun fandt hurtig ud af hvad jeg ønskede og havde også selv forslag til opstilling mv.
Kvaliteten var som ventet selvfølgelig helt i top, så jeg kan kun anbefale Berring Foto, hvis man ønsker gode billeder til et hvert formål!
www.kissart.dk

Pia Højlund Juul – Galets:

GALETS sælger smykker – smykker er som udgangspunkt ikke levende motiver.
Pernille, fra Bering Foto har været med siden GALETS startede og vi har på ingen måde fortrudt dette samarbejde.
Pernille formår, at gøre smykkerne levende. At få smykkerne placeret/opstillet lige præcis så de tager sig levende og bedst ud – det formår Pernille.  Pernille har endvidere den unikke evne, at hun kan se hvad jeg tænker mht billedernes stil.
At alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt, er naturligvis også et stort plus

Alt i alt, så mine bedste anbefalinger til Bering Foto.
www.galets.dk

John Aarsøe – Aros kommunikation:Vores kommunikationsbureau har anvendt Pernille Bering og Bering Foto til en række forskelligartede fotoopgaver, og vi har altid været yderst tilfredse med resultatet. Kvalitetsmæssigt, tidsmæssigt og prismæssigt.
Vi anbefaler gerne andre at bruge Pernille som fotograf.

Helle Pasgaaard/Eniig – Lys i Afrika:
I februar 2012 rejste jeg til Uganda – med Pernille som fotograf. Formålet var at følge og dokumentere Energi Nords Lys i Afrika projekt. For Pernille var det anden gang, hun fik denne opgave. Jeg skrev dagbog på turen, hvori jeg bl.a. – og med rette – har skrevet

‘Jeg er glad for, at Pernille har taget så mange billeder og video fra disse besøg. Hun er virkelig god til at komme i kontakt med folk, så de rigtige billeder bliver taget. Jeg ved allerede nu, at jeg får så meget godt materiale med hjem, som vil kunne fortælle historien.’

Pernille, det var en fornøjelse og berigelse at have dig med på turen! 🙂
www.lysiafrika.dk

Lars Reinholt- teksforfatter/konceptudvikler:

Hos Corbiz begyndte vi med at lade Pernille tage billeder til nogle magasinartikler. Og det blev vi ved med. Hun leverer gode billeder – også af fødevarer i miljøer. Pernille kan arbejde ud fra en løs briefing og selv tænke videre i situationen og billederne.

Blandt andet derfor var det også Pernille, vi sendte af sted, da vi til ”Lys i Afrika” skulle bruge billeder af mennesker og uddeling af solcellelamper langt ude på landet i Uganda.

Jacob Lange – Lange PR:
Pernille leverer varen, gi’r kreative input til billederne, er sød at arbejde sammen med og afleverer, måske vigtigst af alt, til tiden.

John Nielsen – Nielco IT:
Pernille Bering har leveret professionelle profilbilleder som fotograf for mit firma. Lige fra første kontakt til det udførte arbejde, udviste Pernille en enestående professionalisme og dedikation til løsning af opgaven.
De fremviste faglige referencer og den indledende kommunikation med Pernille var meget overbevisende. En helt igennem tilfredsstillende oplevelse og et outstanding resultat. Jeg vil ikke tøve med at benytte Pernille Bering igen til fremtidige opgaver. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille Bering til løsning af professionelle fotoopgaver.