OM

Om mig

Som uddannet reklamefotograf i 1992 og med mere end 15 års erfaring både fra det Nordjyske og det Københavnske område, besluttede jeg i 2004 at blive selvstændig. Den beslutning har jeg ikke et sekund fortrudt.

Jeg har en bred baggrund indenfor fotograf og mit hjerte banker for fotografiet uanset om det er mad,-mode/livsstil, image, portræt, produkt, rejse eller reklamefotografi. For mig er det vigtigt at kunne hjælpe mine kunder med at sælge netop deres unikke produkt, brand eller få dem til at skille sig ud i mængden. Derfor kan jeg også bedste lide når jeg bliver inddraget allerede i ide’ fasen. På den måde kan jeg være med til at vejlede min kunde i hvordan de får det bedste resultat og at billederne blive en integreret del af deres design og ikke et påhæng.

Jeg arbejder i hele landet og mit fotografi har også flere gange bragt mig til Uganda, som har en speciel plads i mit hjerte.

Når du har brug for en professionel fotograf med øje for kvalitet og æstetik i billederne, uanset om det er fotografering i forbindelse med reklame, produkter, mad, mode, reportage, livsstil og portræt – så er jeg lige her!

Kvalitet, professionalisme, æstetik, humor og ikke mindst godt håndværk er nøgleordene i Bering Foto.

About me

I gratuaded from the danish school of photography in 1992 and in 2004 I started my own studio.

Food, fashion/ lifestyle and travelphotography is my speciality. My job brings me not only around i Denmark but also to places far away and I love my job.
I have a passion for Africa especially Uganda where I have worked several times.

Quality, aesthetics, creativity, fun and constant development is some of the keywords for me both in my work and my life.